Pörssisähkön hinnat ovat tyypillisesti edulliset iltaisin, öisin ja viikonloppuisin, joten omilla kulutustottumuksilla voit suoraan vaikuttaa maksamaasi sähkön hintaan. Seuraavan päivän tuntihinnat ovat tiedossa edeltävänä päivänä noin kello 15.00 mennessä, joten voit suunnitella tulevan päivän sähkönkulutustasi ennakkoon. Pörssisähkösopimus on toistaiseksi voimassa oleva. Kun valitset Pörssisähkön, maksat sähköstä aina markkinahinnan mukaan.

Perusmaksun ja marginaalin hinnat löydät hinnastostamme. Pörssisähkö on toimitusvelvollisuustuotteemme.

Markkinasähköhinnan seuranta

Suomen hinta-alueella sähkön hinta määräytyy Nord Pool-sähköpörssissä kyseiselle käyttötunnille ELSPOT-tuotteella. Hinta vahvistuu klo 14 kaikille seuraavan vuorokauden tunneille. Alla olevasta linkistä näkyvät Suomen hinta-alueen hinnat. Huomaa, että hinnat ilmoitetaan arvonlisäverottomina MWh-hintoina.

https://www.nordpoolgroup.com/en/Market-data1/Dayahead/Area-Prices/FI/Hourly/?view=table

Helpoiten seuranta onnistuu lataamalla älypuhelimeen ilmainen Tuntihinta-mobiilisovellus, joka näyttää hinnat Suomen ajassa ja arvonlisäverollisena.

Pörssisähkösopimus on pitkän päälle edullinen tapa hankkia sähköä. Lisätietoa saa meidän asiakaspalvelustamme. Pörssisähkösopimuksen voit tehdä soittamalla meille tai sähköpostilla. Voit myös poiketa konttorissamme arkisin toimistomme ollessa auki.

Nyt myös meillä on tuotevalikoimassa pörssisähkö - Lankosken Sähkö