Kaapelipaikannus

Maankaivuutöitä suunnitellessa on hyvä varmistua maahan sijoitettujen kaapelien ja putkien sijainnista. Ota yhteyttä meihin vähintään 2 arkipäivää ennen kaivuutöiden aloittamista sopiaksesi kaapeleiden näytöstä.

Puunkaatoapu

Kaadamme ja avustamme puunkaadossa keskijännitejohtojen läheisyydessä omalla jakelualueellaan veloituksetta. Jos suunnittelet puun kaatoa sähkölinjojen välittömässä läheisyydessä, ota meihin yhteyttä.

Voimassa olevat hinnastot

Sähköhinnasto

Liittymishinnasto

Palveluhinnasto

Keskeytys­vahti-palvelu

Keskeytysvahti -palvelun avulla saat tiedon sähkön­jakelun keskeytyksistä jakelu­alueellasi suoraan matka­puhelimeesi.

Keskeytysvahti -palvelu on tekstiviesti- ja sähkö­posti­pohjainen palvelu, jonka avulla saat tietoosi Lankosken Sähkö Oy:n sähkön­jakelun keskeytyksistä sekä vika- että työkeskeytys­tapauksissa.

Tilaa Keskeytys­vahti-palvelu

Voit tilata Keskeytys­vahti -palvelun Online-palvelun kautta. Online-palvelussa voit tilata palvelun itsellesi joko teksti­viestitse tai sähkö­postitse, tai halutessasi molemmilla tavoilla.

Palvelu on maksuton.

Ohjeet Keskeytys­vahti-palvelun tilaamiseen

1. Kirjaudu sisään Online -palveluun.

2. Valitse valikosta Keskeytys­vahti -linkki.

3. Kirjoita puhelin­numerosi ja/tai sähkö­posti­osoitteesi.

4. Voit muokata viestien lähetys­asetuksia asetukset -välilehdellä, kuten estää viestin tulon matka­puhelimeesi tai ottaa yöaikaisen tiedotuksen käyttöön.

Lainaa kulutusmittaria

Lainaamme asiakkaillemme kulutusmittareita, jolla asiakas voi nopeasti ja luotettavasti todeta yksittäisen kodinkoneen, kuten jääkaapin tai pakastimen sähkönkulutuksen. Mittaria voi lainata maksimissaan yhdeksi (1) kuukaudeksi kerrallaan.

Mittarista voi olla hyötyä esimerkiksi silloin, kun harkitsee vanhan pakastimen vaihtoa vähemmän sähköä kuluttavaan uuteen laitteeseen. Kulutusmittari kytketään sähkölaitteen ja pistorasian väliin jatkojohdon tapaan. Suoraan sähköverkkoon kytkettyjen laitteiden, kuten sähkökiukaan tai sähköhellan sähkönkäyttöä ei laitteella voi mitata.

Kysy lisää asiakaspalvelustamme 02 528 8800 tai sähköpostilla asiakaspalvelu@lankoski.fi