Näin vaihdat sähköliittymän omistajaa

 

Mikäli omakotitalon tai vapaa-ajan asunnon (kiinteistön) omistaja vaihtuu, yleensä myös sähköliittymä vaihtaa omistajaa. Sähköliittymä on irtainta omaisuutta, joka ei siirry kiinteistön uudelle omistajalle automaattisesti. Muutoksesta sähköyhtiölle ilmoittaa sähköliittymän uusi omistaja.

 

Helpoin tapa huolehtia omistajan muutoksesta on mainita siitä kiinteistön kauppakirjassa tai muussa luovutuskirjassa (esim. perinnönjakokirja, lahjakirja) Ilmoita meille erikseen liittymän siirrosta mahdollisimman pian kiinteistökaupan tapahduttua, koska tieto kauppakirjasta ei tule meille automaattisesti.

 

Kun liittymä siirtyy nimiisi, sinun on pyydettäessä pystyttävä esittämään meille liittymän siirtoa koskeva sopimus, kuten kopio kauppakirjasta tai muusta luovutuskirjasta jossa on maininta liittymän siirtymisestä. Voit lähettää kopion luovutuskirjasta sähköpostilla osoitteeseen asiakaspalvelu@lankoski.fi tai osoitteella Lankosken Sähkö Oy, Hirvijärventie 8, 29810 SIIKAINEN. Poiketa voi myös konttorissamme ma-pe klo 8.00 - 16.00.

 

Jos liittymän siirtymisestä omistukseesi ei ole pätevää kirjallista selvitystä, voimme purkaa liittymissopimuksen. Tällöin sinun on tehtävä uusi liittymissopimus ja maksettava hinnaston mukainen liittymismaksu.

 

Voit käyttää liittymän siirtämiseen myös allaolevaa lomaketta:

Liittymänsiirto lomake